Építkezés

Épületeink kizárólag a legmodernebb építészeti megoldásokkal, I. osztályú építőanyagok beépítésével valósulnak meg!

Az építőanyagok, termékek kiválasztásánál mindig szem előtt tartjuk, hogy az adott terméket bevizsgálták-e. A gyártók illetve forgalmazók szavatolják, hogy a termék gyártása során a termékre vonatkozó előírásokat betartották, annak beépítése biztonságos és teljes mértékben környezetbarát.

Partnercégeink termékeinek kimagasló minőségével és szolgáltatásaikkal tudunk kiemelkedő garanciát vállalni az általunk épített ingatlanokra.

Az általunk épített ingatlanok energetikai besorolása, anyaghasználataink gondos megválogatásának köszönhetően a legmagasabb, „megújuló” energetikai besorolásba tartoznak, tehát kiemelten energiatakarékosak, környezetbarát anyagok felhasználásával épülnek. Ezek betartásával kimagasló energia megtakarítás is elérhető!

Az egyes munkaterületeken egyszerre több munkagépünk is dolgozhat.

Rendelkezünk:
• Kisebb kotró-rakodó-hordóval (BOBCAT)
• Nagyobb kotró-rakodó-hordóval (JCB)
• Árokásóval
• 4-8-16 köbméteres teher gépkocsival (TGK)

Mi is az energiatanúsítvány?

Ha már ismerjük a hűtőszekrényünk és a világítótesteink energiafogyasztását, akkor nem árt ha tudjuk, hogy magának egy épületnek milyen az energia fogyasztása. A 7/2006 (V.24.) TNM rendelet ennek az energiafogyasztás-számításnak a módszertanát definiálja és egyben határértéket is megszab az épületek energia fogyasztására, valamint az egyes épületszerkezeti elemek hőszigetelő-képességére. Az energiatanúsítvány ezt az energiafogyasztást foglalja dokumentumba.

alternative