Kivitelezés

Ingatlanjaink nagy része emelt - szerkezetkész, 70-90 %-os készültségi szinten kerül értékesítésre.

Választható hideg-meleg burkolatokkal, szaniterekkel, beltéri ajtókkal.

Befejező stádiumtól, burkolási, festési és egyéb szerelvényezési munkálatok megkezdésétől a kulcsrakész átadás 4-5 hetet vesz igénybe.

Kivitelezéseink során elengedhetetlen a határidők pontos betartása. Ehhez nagymértékben hozzájárulnak az összeszokott, hibátlanul, gördülékenyen dolgozó, profi alvállalkozóink, továbbá megbízható anyagvásárlási és beszállító partnereink.

Garancia: a beépített anyagok minőségi megfelelőségi tanúsítvánnyal, gyártói garanciával, beépítési garanciával és szállítói garanciával rendelkeznek. Az ingatlanra teljes körű garanciát biztosítunk (Ptk. szerint) mind a beépített anyagokra mind a kivitelezésre.

Ingatlanjainkat Cég építi, melyre az alábbi kedvezmények igényelhetőek.

- ILLETÉKMENTESSÉG
- KEDVEZŐ KAMATTÁMOGATOTT HITELEK
- CSOK
- BABAVÁRÓ HITEL
- ZÖLDHITEL
- BANKI HITELEK

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük keresse Tumpeck Tibor kollegánkat, tumpeck.tibor@dh.hu e-mail címen, vagy a +36-30-924-5492-es, és a https://tumpeck-tibor.credipass.hu elérhetőségen.

Kollégánk teljes körű lakáshitel igénylési lehetőségben, díjmentes tájékoztatást ad, továbbá ingyenes, egyedi kamattámogatott hitelek előszűrésben is segít, hogy Ön a legkedvezőbb feltételű, és kamatozású hitel mellet tudjon dönteni.

AKÁR 7,14 % os KAMATTÁMOGATOTT HITEL, TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK CSAK NÁLUNK!