Tervezés

Egy épület, vagy nevezhetnénk másképpen is: egy új otthon, lakás, ház, vagy hajlék, megtervezése, megépítése, kialakítása szempontjából is egy életre szóló döntés, az egyik legnagyobb erőfeszítést és időt igénylő vállalkozás az ember életében. Mi ebben tudunk Önnek megfelelő, magas szintű szakmai segítséget nyújtani.

Tervezőink, lakberendezőink, és kivitelező csapatunk sok éves szakmai tapasztalatának köszönhetően, számtalan új, belső és külső építészeti ötlettel tudjuk segíteni, gazdagítani az Ön elképzeléseit (otthona tökéletesítése érdekében)

Az elmúlt évek során az egyik kedvelt stílus irányzat a mediterrán stílus volt, napjainkban már egyre inkább előtérbe kerül a minimál formavilág, melyet letisztult, időtálló, élhető terek jellemeznek, egyszerű, modern vonalvezetéssel, átlátható, világos terekkel.

A XXI. század egyik építészeti irányelve is a letisztultságot, az átlátható tereket követi, mely világszerte egyre szélesebb felhasználói körnek örvend.

A minimál stílusra olyan egyszerűség és letisztultság jellemző, amely minden mellékes és zavaró díszítést száműz, hogy a teret, a formát az ember és a kényelem szolgálatába állítsa. Formavilága szigorú, színpalettája korlátozott. Elsőre talán ridegnek tűnik a stílus hangulata, de a megfelelő arányokkal kényelmes, divatos otthont alakíthatunk ki ezeket felhasználva.

alternative